Marcus Aurelius 18A 6121 NX Born

Bel ons

VASTGOED MEDIA LIMBURG

Wij zijn Roel Vink, Gerlach Delissen en Tim Royakkers. Een driemanschap van fotografen met als specialisme de vastgoedsector. Sinds september 2017 hebben wij onze camera's bij elkaar gestoken en werken we intensief samen onder de naam Vastgoed Media Limburg.

Aanvullen, versterken, bijspringen, vervangen. Met zijn drieën weten we meer en kunnen we veel meer bieden. Wie van ons u ook inschakelt, onze manier van werken is hetzelfde. We hebben oprecht aandacht voor uw verhaal. Altijd. Want of het nu gaat om een klein appartement of een riante villa: de verkoop ervan blijft een grote stap. Met onze fotografie- en videodiensten helpen wij u om die stap zo snel en soepel mogelijk te kunnen zetten.    

 • team3

  Gerlach Delissen

  Studeerde HTS Bouwkunde en heeft veel ervaring in vastgoedontwikkeling. Gerlach begon in 1999 hobbymatig met fotograferen. In 2014 maakte hij van zijn hobby zijn werk en werd hij fulltime professioneel fotograaf. Naast zijn grote affiniteit met vastgoed heeft hij een passie voor  auto's en autosport. Hij kijkt er graag naar, rijdt er nog liever in maar maakt er ook mooie foto's van. Gerlach houdt van reizen. Niet om op zonovergoten stranden bruin te bakken, maar om nieuwe dingen te zien en te ontdekken. En om die natuurlijk vervolgens ook weer te fotograferen.

  06 3761 9390
 • team2

  Roel Vink

  Volgde de avondopleiding fotografie aan de Syntra Limburg Campus in Hasselt. Ook hij komt oorspronkelijk uit de technische hoek met een MTS-opleiding Elektrotechniek. Na een loopbaan bij diverse gerenommeerde bedrijven koos hij in 2008 voor het zelfstandig ondernemerschap. In zijn vrije tijd loopt Roel graag hard, volgt hij samen met zijn dochter gitaarles en …. fotografeert hij. Want ondanks dat fotografie zijn vak is, voelt het voor Roel naar eigen zeggen nooit zo.

    

  06 5733 3852
 • Handtekenig VML Tim Royakkers 02

  Tim Royakkers

  Studeerde na zijn HBO-opleiding Bouwkunde verder voor architect aan de TU Eindhoven. Na zijn opleiding werkte hij bij diverse bedrijven in de vastgoed- en projectontwikkelingssector. Fotograferen is al meer dan 20 jaar zijn hobby. Hij volgde diverse cursussen op het gebied van fotografie, beeldbewerking en het inmeten en uittekenen van vastgoed en besloot in 2017 om er zijn werk van te maken. Daarbij komt zijn kennis van en passie voor architectuur en bouwkunde enorm goed van pas. 

   

  06 1252 1959