Marcus Aurelius 18A 6121 NX Born

Bel ons

VIDEOTOURS

Niets zo teleurstellend als potentiële kopers die na de bezichtiging van uw woon-, winkel- of kantoorruimte niet meer zo enthousiast zijn. Dit voorkomen wij door onze foto's en video's beter te laten matchen met de werkelijkheid. Een van de beste manieren om dat te doen is met een videotour. Met een video geven wij geïnteresseerden een levensecht beeld van een woning of bedrijfspand. Een eventuele bezichtiging draait zo nooit uit op een teleurstelling.

Voor het maken van een videotour lopen we met een gestabiliseerde videocamera in en om een woning. Dat doen wij dagelijks voor makelaars en particulieren in Limburg. In zo'n video ziet u goed hoe een huis is ingedeeld en hoe de verschillende ruimtes ten opzichte van elkaar liggen. Met een video kunnen wij dat net iets beter in beeld brengen dan met foto's. Het eindresultaat is een video van circa 3 minuten (afhankelijk van de grootte van de woning) die kan worden gebruikt op websites en social media. 


Hoger perspectief
Om alle facetten van een woonhuis of bedrijfsruimte optimaal te belichten, filmen we indien nodig vanuit een hoger perspectief (circa 6 meter). Dit geeft een beter overzicht en is bijvoorbeeld handig als we over een haag willen filmen. Iemand die interesse heeft, kan zo ook beter de diepte van bijvoorbeeld de voor- of achtertuin inschatten.