Marcus Aurelius 18A 6121 NX Born

Bel ons

PLATTEGRONDEN

Mensen willen in de oriëntatiefase graag weten hoe een woning is ingedeeld en hoe groot de ruimtes zijn. Met een plattegrond geeft u hun die informatie. Het maken van plattegronden is een service waarmee we met name makelaars het nodige werk uit handen nemen. Ook het inmeten op locatie kunnen wij verzorgen.

De floorplanners die wij maken kunt u toepassen in (digitale) verkoopbrochures, maar ook direct uploaden in Funda. Heeft u zelf al een tekening gemaakt, dan kunt u bij ons terecht om uw schets te digitaliseren en om te zetten naar een professionele plattegrond. 


NEN2580 meetrapport
Heeft u behoefte aan een meetrapport waarmee u de exacte vloeroppervlakte, inhoud en metrages van een woning kunt aantonen? In dat geval kunnen wij voor u een NEN2580 meting uitvoeren. Bij de verkoop of verhuur van een woning kunt u met dit meetrapport tijd en geld besparen.

Steeds meer makelaars kiezen voor een NEN2580-meetrapport, omdat het overzicht én inzicht biedt. In ons meetrapport wordt alle voor u relevantie informatie overzichtelijk gepresenteerd.
U vindt hierin o.a. de vierkante en kubieke meters van het betreffende object terug, die wij hebben opgemeten conform de Branche Brede Meet Instructie (BBMI). Verder zijn alle gebruiksoppervlakten per woonlaag onderverdeeld en zijn ook bijzondere ruimten erin aangegeven.